top of page

EXTENSIONS

PicsArt_02-20-03_edited (1)_edited_edite

Extensions nagels worden met een innovatief product PolyGel gedaan, dat

zijn gemoduleerde lange nagels.

Bij deze behandeling wordt de keuze gegeven uit volgende kunstnagel vormen: Almond, Russian Almond, Edge, Coffin, Square, Stiletto, Pipe.

Manicure is bij deze behandeling inbegrepen en wordt met uiterste zorg tot in de kleinste details afgewerkt. Manicure wordt uitgevoerd met behulp van frees en knijphulpmiddelen.  Al het vuil en oneffenheden worden verwijderd en nagelriemen worden perfect afgewerkt. Met dit soort manicure zullen u nagels zelfs na 2 weken stralen.

Na de manicure worden special shape nagels gemoduleerd. Hierbij werken wij met apex (plaats op de kunstnagel waar het meest product op zit om stevigheid te geven bij lange nagels, en om ze niet over te belasten) en C-curve (nagelrand die in de vorm van een C wordt opgebouwd om kunstnagels stabiel te houden).

Een kleur applicatie wordt ultra deep uitgevoerd. Deze wordt niet tegen de nagelriem aangebracht maar letterlijk onder uw nagelriem, waardoor u na 2 weken nog steeds geen uitgroei ziet.

Om behandeling af te ronden wordt een relaxerende hand massage gedurende 5 min uitgevoerd.

Bij dit soort behandeling raden wij u aan om de kunstnagels tijdig te laten bijwerken. Indien u uw kunstnagels laat uitgroeien, loopt de natuurlijke nagel veel risico en schade op. De meest optimale en veilige tijd om uw nagels opnieuw te laten behandelen is 3 weken na het eerste bezoek.

bottom of page