top of page
logo new.jpg
PicsArt_02-23-03.05.52.jpg

Anastasiya Heorhiyeva is eigenaar van de ARCOBALENO nail studio die gespecialiseerd is op:

meerdere soorten manicure en pedicure, huid & nagel ziektes, nagelproblemen behandelingen en extreme nail arts.

Ze heeft een hogere categorie opleidingen gevolgd in Moscow bij wereldbekende top nagel professionals. Daar heeft ze ook een opleiding gevolgd aanbevolen door dermatologen en podologen gericht in huid- en nagelziektes.

Anastasiya heeft hoge ambities en streeft niet alleen naar perfectie maar ook naar een goede gezondheidstoestand van klanten. Daarom heeft ze zelf behandelingen uitgevonden die gericht zijn in nagel problemen. Deze zij namelijk trapeziumnagels en nagelbijters behandelingen. Ze zijn bedoeld om in heel korte termijn nagel problemen op te lossen en uitstekend resultaat te bereiken.

Deze behandelingen zijn uniek en enkel beschikbaar bij ARCOBALENO nail studio.

Er wordt altijd tijd genomen om verschillende topmerken te vergelijken en te testen om zo het beste van het beste voor onze klanten te selecteren.

Alle behandelingen worden met volle aansprakelijkheid uitgevoerd. Producten worden aan elke klant aangepast en er wordt met elk detail rekening gehouden.

Daarnaast ze is ook gespecialiseerd in hoger niveau nail art, en doet dit met volle passie. Verder neemt ze ook deel aan wedstrijden.

Anastasiya blijft steeds progresseren, ze perfectioneert haar skills en technologieën voor uitstekende kwaliteit en gezondheid van haar klanten.

bottom of page