top of page
Screenshot_20200219-233744_edited_edited

NAGELBIJTERS

Bent u een nagelbijter en heeft u er last van? Dan kan u bij ons terecht voor professionele behandeling.

Deze behandeling werd door ARCOBALENO Nail studio en haar eigenaar Anastasiya Heorhiyeva ontworpen om mensen met problematische nagels te kunnen behandelen. Direct na de eerste behandeling kunt u van een schitterend resultaat genieten.

Meer dan 20% van de Belgische inwoners zijn nagelbijters.

Er bestaan verschillende hypothesen waarom mensen op hun nagels bijten. Volgens sommigen zou het een soort neurose zijn waarbij agressie wordt onderdrukt

Vaak hebben nagelbijters open wonden op hun handen, met infecties als mogelijk gevolg. Daardoor is het belangrijk om dit soort behandeling als serieus aan te nemen.  

Bij deze behandeling nemen wij alle stappen om een ultra propere manicure uit te voeren zodat nagelbijters geen kans krijgen om verder te kunnen prutsen.

Verder worden protheses op alle nagels gezet. Deze zijn niet meer aftrekbaar zodat onze klanten verzekerd zijn van een effectief resultaat.

Een kleur applicatie wordt ultra deep uitgevoerd. Deze wordt niet tegen de nagelriem aangebracht maar letterlijk onder uw nagelriem, waardoor u na 2 weken nog steeds geen uitgroei ziet.

Om behandeling af te ronden wordt een relaxerende hand massage gedurende 5 min uitgevoerd.

Bij dit soort behandeling raadden wij u aan om rond de 2,5 weken uw nagels opnieuw te laten behandelen voor het meest doelmatige resultaat. Indien u toch verkiest om later voor een behandeling te komen, gelieve er dan rekening mee te houden dat wij een efficiënt resultaat niet kunnen garanderen.

Na 1 à 3 tijdige behandelingen en onderzoek wordt deze behandeling naar rubber base omgezet. Dit is de meest doeltreffend oplossing.

De volledige behandelduur duurt minimaal 6 maanden.

bottom of page