top of page
PicsArt_02-20-03_edited (3)_edited_edite

HAVIKSNAGELS

Hebt u last van nagels die opkrullen en naar beneden groeien? Dan kan u bij ons terecht voor een professionele behandeling.

 

Haviks nagels zijn nagels die krom zijn. Dit is een erfelijke aandoening of komt voort uit verkeerd opgebouwde gel nagels en/of niet tijdige bewerking van gel nagels. Veel gewicht die ontstaat indien klant meer dan 4 weken lang kunst nagels draagt.

Hoe gaan wij te werk:

Manicure is bij deze behandeling inbegrepen en wordt met uiterste zorg tot in de kleinste details afgewerkt. Manicure wordt uitgevoerd met behulp van frees en knijphulpmiddelen.  Al het vuil en oneffenheden worden verwijderd en nagelriemen worden perfect afgewerkt. Met dit soort manicure zullen u nagels zelfs na 2 weken stralen.

Verder worden nagels met polygel in de juiste vorm en richting opgebouwd voor het meest doelmatig resultaat. Bij het opbouwen wordt er rekening mee gehouden met nagelbed grootte en vingerlengte voor het meest efficiënte resultaat.

Een kleur applicatie wordt ultra deep uitgevoerd. Deze wordt niet tegen de nagelriem aangebracht maar letterlijk onder uw nagelriem, waardoor u na 2 weken nog steeds geen uitgroei ziet.

Om behandeling af te ronden wordt een relaxerende hand massage gedurende 5 min uitgevoerd.

Bij dit soort behandeling raden wij u aan om de kunstnagels tijdig te laten bijwerken. Indien u uw nagels laat uitgroeien, loopt de natuurlijke nagel veel risico en schade op. De meest optimale en veilige tijd om uw nagels opnieuw te laten behandelen is 3 weken na het eerste bezoek.

bottom of page