top of page
logo new.jpg
VIP Private Full Course
VIP Private Full Course
Regentieplein 18,
Sint-Niklaas, België
Vanaf 01/11/2021

€1190

BONUS
Gedetailleerde privé uitleg
Eten en drinken inbegrepen
3 Volle dagen les
Bonus : Aantrekkelijke foto’s
Modellen worden voorzien
Starterskit inbegrepen
Certificaat
Professioneel starten na deze cursus

Wilt u een perfecte nagelbehandeling kunnen uitvoeren?

We leren  u alle nodige tips en tricks!

Of u nu starter of nagelstylist bent, na slechts 3 dagen beheerst u de professionele  Russische technieken van de nagel behandelingen. 

In cursus geven wij u de mogelijkheid om direct in te vliegen in de wereld van perfect afgewerkte nagelriemen en strak gelakte nagels.
Wij bieden u aan om uw manicure skills maar in 3 dagen fenomenaal verhogen.

 

Wij leren u hoe u een Russische manicure moet uitvoeren, i.e. een kwaliteitsvolle manicure gevolgd  door een rubberbase treatment. De manicure bestaat uit een perfecte afwerking van de nagelriemen en huid rond de nagel. Na deze cursus kunt u: een nagelplaat egaliseren, vorm vijlen en kleur zo dicht mogelijk tegen de nagelriemen aanbrengen. 

Wij voorzien alle nodige instrumenten en oefenmodellen. 

Hieronder vindt u een kort overzicht van de cursusinhoud. 

Deel 1: Basisanatomie 

U leert het noodzakelijke over de nagelopbouw, zo weet u wat u wel en niet mag doen bij het  uitvoeren van een manicure. 

Deel 2: Hygiëne en sterilisatie 

We overlopen hoe u op een veilige en hygiënische manier met de instrumenten werkt. Dit houdt o.a. het desinfecteren en steriliseren van de instrumentaria in. 

Deel 3: Nagelvoorbereiding 

We leren u waar u op moet letten tijdens het controleren van de handen opdat u de juiste behandel  technieken kan bepalen. Verder: op een veilige manier oude producten verwijderen, de nagelplaat  voorbereiden, vorm aan de nagel geven, nagelplaat voorbereiden. 

Deel 4: Manicure 

We introducen verschillende frees-en-kniptechnieken, aangepast aan elk type huid. Nagelriemen behandelen op Russische wijze en perfect leren afwerken. 

Deel 5: Rubber base  

In dit deel overlopen we: hoe u aan de nagel een perfect egale vorm geeft, diepe kleurapplicatie dicht tegen de nagelriem, en de perfecte finish met een top coat. 

Deel 6: Nabehandeling 

Tenslotte leert u achteraf de nagels te controleren , een ontspannende handmassage uit te voeren.

 

Bonus : Aantrekkelijke foto’s

Aantrekkelijke reclamefoto’s maken is een kunst an sich en niet zomaar gedaan. Hoe zorg je er nou als amateur voor dat je mooie foto’s neerzet en dat niet op de meest standaard manier doet?

In dit cusus hebben wij wat tips tricks die kan gebruikt worden om perfecte instagram fotos' te creëren.

bottom of page