top of page
logo new.jpg
VIP Private Full Course
VIP Private Full Course

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Regentieplein 18

VIP Private Full Course

€1190

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Regentieplein 18, Sint-Niklaas, België

Over het evenement

​Wilt u een perfecte nagelbehandeling kunnen uitvoeren?

We leren  u alle nodige tips en tricks!

Of u nu starter of nagelstylist bent, na slechts 3 dagen beheerst u de professionele  Russische technieken van de nagel behandelingen.

In cursus geven wij u de mogelijkheid om direct in te vliegen in de wereld van perfect afgewerkte nagelriemen en strak gelakte nagels. Wij bieden u aan om uw manicure skills maar in 3 dagen fenomenaal verhogen.

Wij leren u hoe u een Russische manicure moet uitvoeren, i.e. een kwaliteitsvolle manicure gevolgd  door een rubberbase treatment. De manicure bestaat uit een perfecte afwerking van de nagelriemen en huid rond de nagel. Na deze cursus kunt u: een nagelplaat egaliseren, vorm vijlen en kleur zo dicht mogelijk tegen de nagelriemen aanbrengen.

Wij voorzien alle nodige instrumenten en oefenmodellen.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de cursusinhoud.

Deel 1: Basisanatomie

U leert het noodzakelijke over de nagelopbouw, zo weet u wat u wel en niet mag doen bij het  uitvoeren van een manicure.

Deel 2: Hygiëne en sterilisatie

We overlopen hoe u op een veilige en hygiënische manier met de instrumenten werkt. Dit houdt o.a. het desinfecteren en steriliseren van de instrumentaria in.

Deel 3: Nagelvoorbereiding

We leren u waar u op moet letten tijdens het controleren van de handen opdat u de juiste behandel  technieken kan bepalen. Verder: op een veilige manier oude producten verwijderen, de nagelplaat  voorbereiden, vorm aan de nagel geven, nagelplaat voorbereiden.

Deel 4: Manicure

We introducen verschillende frees-en-kniptechnieken, aangepast aan elk type huid. Nagelriemen behandelen op Russische wijze en perfect leren afwerken.

Deel 5: Rubber base

In dit deel overlopen we: hoe u aan de nagel een perfect egale vorm geeft, diepe kleurapplicatie dicht tegen de nagelriem, en de perfecte finish met een top coat.

Deel 6: Nabehandeling

Tenslotte leert u achteraf de nagels te controleren , een ontspannende handmassage uit te voeren.

Bonus : Aantrekkelijke foto’s

Aantrekkelijke reclamefoto’s maken is een kunst an sich en niet zomaar gedaan. Hoe zorg je er nou als amateur voor dat je mooie foto’s neerzet en dat niet op de meest standaard manier doet?

In dit cusus hebben wij wat tips tricks die kan gebruikt worden om perfecte instagram fotos' te creëren.

Deel dit evenement

bottom of page